Van bad naar douche zonder gedoe

Refresh Bathrooms is ontstaan vanuit jarenlange ervaring met het renoveren van badkamers.

Voor veel klanten die wij hielpen, was het vervangen van een bad of hoge douchebak de reden voor de renovatie. Bijvoorbeeld omdat ze op zoek waren naar een modernere look of omdat ze veiliger en comfortabeler wilden douchen.

Daar zagen we potentie. Want waarom je hele badkamer slopen als je er ook komt met een renovatie in één dag?

Door kunststof composiet panelen over de bestaande tegels te plaatsen kunnen we prima werken met wat er al is.

Zo kun je niet alleen van bad (of douchebak) naar een prachtige inloopdouche in één dag, maar ben je ook nog eens goedkoper uit.

We geven jouw nieuwe badkamer de finishing touch met bijpassende kranen, accessoires en meubels.

“Ik was verbaasd over de snelheid waarmee Refresh Bathrooms werkte. Binnen een dag was mijn oude bad geschiedenis en had ik een gloednieuwe inloopdouche.”

– Tim Aschman

Waarom Refresh Bathrooms?

Met minimaal breek- en sloopwerk uw complete badkamer renoveren zodat u weer jarenlang kan genieten van een mooie, veilige badkamer. Bij een complete badkamer make- over pakken we alles aan.

Wat onze panelen echt onderscheidt, is het minimale hak- en breekwerk dat nodig is voor de installatie. In plaats van ingrijpende verbouwingen die veel tijd en geld kosten, kunnen onze panelen snel en gemakkelijk worden geïnstalleerd. Dit betekent minder overlast voor jou, je buren en een snellere voltooiing van het renovatieproject.

Bovendien zien onze panelen er niet alleen prachtig uit, ze bieden ook praktische voordelen. Ze zijn gemakkelijk schoon te maken, duurzaam en bestand tegen vocht, waardoor ze perfect zijn voor de vochtige omgeving van een badkamer.

Bij ons staan we klaar om jouw badkamerrenovatie tot in de kleinste details te realiseren en bieden we een volledige service die alles omvat, van ontwerp tot uitvoering. We begrijpen maar al te goed dat de badkamer een van de belangrijkste ruimtes in huis is. Daarom streven we ernaar om een ruimte te creëren die niet alleen functioneel is maar ook een oase van rust en luxe biedt.

Een van de kenmerken die we vaak integreren in onze badkamerrenovaties is een verlaagd plafond met dimbare spotjes. Dit voegt niet alleen een stijlvolle en moderne uitstraling toe aan de ruimte, maar biedt ook de mogelijkheid om de verlichting aan te passen aan jouw stemming en behoeften. Of je nu ontspannen in bad wilt liggen met zacht gedimd licht, of helder licht nodig hebt voor je ochtendroutine, onze dimbare spotjes bieden de perfecte oplossing.

Naast het plafond nemen we ook de installatie van nieuwe toiletten, een inloopdouche en mooie meubels voor onze rekening. Onze selectie van toiletten combineert functionaliteit met stijlvol design, terwijl onze inloopdouches een ruime en luxueuze douche-ervaring bieden. We werken samen met toonaangevende leveranciers om hoogwaardige meubels te leveren die perfect passen bij de esthetiek van jouw badkamer. Of je nu op zoek bent naar een moderne minimalistische look of een meer klassieke uitstraling, wij kunnen het.

Onze ervaren vakmensen zorgen voor een vakkundige installatie van alle elementen van jouw badkamerrenovatie, met oog voor detail en kwaliteit. We streven ernaar om een resultaat te leveren dat niet alleen voldoet aan je verwachting, maar overtreft. Een badkamer waar je jarenlang van kunt genieten.

Kortom, met onze complete badkamerrenovaties zorgen we voor een naadloze en zorgeloze ervaring, waarbij elk aspect van jouw nieuwe badkamer tot in de puntjes wordt verzorgd.