Van bad naar douche zonder gedoe

Met minimaal breek- en sloopwerk vervangen we je bad (of douchebak), door een prachtige inloopdouche. Ons doel is om zoveel mogelijk de al bestaande ruimte maximaal te benutten.

Zo gebruiken we kunststof composiet panelen die naadloos over je bestaande tegels heen passen. Dat is niet alleen praktisch, maar ziet er ook nog eens prachtig uit.

Daarnaast leidt dit tot een aanzienlijke besparing in je portemonnee en verbouwingsstress.

Zo werkt het in 5 stappen

1 Ontwerp zelf je nieuwe douche

In onze handige ontwerptool stel je zelf jouw nieuwe douche samen. Na het doorlopen van de ontwerptool weet je precies hoe jouw douche eruit komt te zien en wat het kost om hem te plaatsen. Blij met wat je ziet? Dan maken we een afspraak.

2 Wij komen bij je langs voor een intake

Een van onze experts komt bij je langs om de badkamer te bekijken en de opties voor de kraan, wand en douchebak nog een keer goed door te nemen. Dan kan je ook kijken naar een nieuw wasmeubel of eventuele andere accessoires. We nemen voorbeelden mee, zodat je een goed beeld krijgt van hoe het er straks uit komt te zien.

3 Je krijgt een heldere totaalprijs

Op basis van de intake en de uiteindelijke keuzes komen wij met een heldere totaalprijs. Bij andere partijen komen er achteraf vaak nog allerlei kosten bij. Dat vinden wij niet netjes. De prijs die we aangeven is de prijs die je betaalt.

4 Een nieuwe badkamer in één dag

Op de dag van de plaatsing plakken we zaken zoals trappen en vloeren eerst netjes af, zodat we geen vlekken of schade maken. Vervolgens verwijderen we het bad en plaatsen we de douche. De wanden bekleden we met kunststof composiet panelen, die zoveel mogelijk over de bestaande tegels worden geplaatst. Zo is er zo min mogelijk breek- en sloopwerk nodig. Vanzelfsprekend ruimen we de rommel die we gemaakt hebben weer netjes op. Het enige wat je van ons bezoek terugziet is een prachtige nieuwe douche.

5 Genieten van je nieuwe douche

De volgende dag zijn de lijm en kit gedroogd en kun je lekker gaan genieten van je nieuwe inloopdouche.

“Een complete make-over zonder de rommel en het gedoe. Ik zat nog met de vorige verbouwing van de badkamer in mijn hoofd en was bang dat het weer zo’n koppijn zou opleveren. Die zorgen bleken voor niks. Refresh Bathrooms werkte netjes, snel en in een dag was het geregeld”

– Femke Terpstra

Maak je badkamer weer als nieuw

Wij maken gebruik van kunststof composiet panelen over je bestaande tegels. Zo is er zo min mogelijk breek- en sloopwerk nodig. De wanden zijn erg dun, waardoor je geen ruimte verliest. De wanden passen naadloos in elkaar en zijn waterdicht. Hierdoor krijg je ook geen schimmelvorming.

In onze ontwerptool kun je zelf bekijken welke kleur je het mooist vindt. Natuurlijk nemen we tijdens de intake kleurstalen voor je mee.

Voordelen:

  • Geen kieren en naden
  • Geen schimmelvorming
  • Luxe, stijlvolle uitstraling
Paneel white marble

White Marble

Paneel sand

Sand

Paneel cement light

Cement Light

Paneel cement

Cement Medium

Paneel cement dark

Cement Dark

Kijk binnen bij mensen die ook niet van gedoe houden

We hebben van honderden klanten recensies, hier zijn enkele van onze favorieten!

“Vlot, netjes en behulpzaam.
Na enkele weken kon onze badkamer geplaatst worden, binnen 1 dag was de (kleine) badkamer klaar. De volgende dag werd er op verzoek nog gekit, daar waar wij het nodig vonden. Toen de kraan te laag bleek te zitten werd deze omgeruild voor een hoger exemplaar. Prima service!”

– Ruud Fabrie

“Onze badkamer kon een week na het tekenen van de offerte al geplaatst worden.
Binnen één dag waren ze klaar en wat ziet het er strak uit! Refresh heeft keurig werk geleverd tegen een scherpe prijs. Wij kunnen weer jaren vooruit. Dankjewel heren!.”

– Ivar

“Super fijne ervaring gehad en het eindresultaat is fantastisch!
Van alle partijen was dit de enigste partij die snel aan de gang kon wat voor mij essentieel was. Binnen 2 weken hadden ze tijd en mijn complete badkamer was binnen 2 dagen als nieuw.
Nogmaals erg bedankt voor de goede service”

– Kareni ten Broeken

“Wij zijn super tevreden. Alles gebeurd netjes in overleg en volgens afspraak. De badkamer was in no-time gerenoveerd en ziet er super strak uit. De panelen van Refresh Bathrooms geven een luxe uitstraling en zijn onderhoudsvriendelijk. Een echte aanrader!.”

– Joe Rensen

Gratis advies aan huis

Klanten vinden het erg fijn dat we eerst langskomen om de situatie te bekijken en alle mogelijkheden te laten zien. Zo nemen we voorbeelden van de materialen mee en zorgen dat je niets over het hoofd ziet.

Een afspraak maken is altijd vrijblijvend, je zit nergens aan vast.