Totale badkamer make-over

Bent u toe aan een nieuwe, frisse uitstraling voor uw badkamer? Onze complete badkamerrenovatieservice biedt de perfecte oplossing.

Daarbij wordt nieuwe stijlvolle en veilige badkamer volledig gerenoveerd in 2-3 dagen.

Met minimaal breek- en sloopwerk renoveren wij uw complete badkamer zodat u weer jarenlang kan genieten van een mooie, veilige badkamer. Bij een complete badkamer make-over pakken we alles aan. Hierbij moet u denken aan de inloopdouche, de vloer die wordt gelegd met onze panelen, een badmeubel, nieuwe wc, een verlaagd plafond en al uw verdere wensen! We maken de volledige badkamer specifiek naar uw wensen en dat in een zeer korte tijd!

Kijk binnen bij mensen die ook niet van gedoe houden

We hebben van honderden klanten recensies, hier zijn enkele van onze favorieten!

“Vlot, netjes en behulpzaam.
Na enkele weken kon onze badkamer geplaatst worden, binnen 1 dag was de (kleine) badkamer klaar. De volgende dag werd er op verzoek nog gekit, daar waar wij het nodig vonden. Toen de kraan te laag bleek te zitten werd deze omgeruild voor een hoger exemplaar. Prima service!”

– Ruud Fabrie

“Onze badkamer kon een week na het tekenen van de offerte al geplaatst worden.
Binnen één dag waren ze klaar en wat ziet het er strak uit! Refresh heeft keurig werk geleverd tegen een scherpe prijs. Wij kunnen weer jaren vooruit. Dankjewel heren!.”

– Ivar

“Super fijne ervaring gehad en het eindresultaat is fantastisch!
Van alle partijen was dit de enigste partij die snel aan de gang kon wat voor mij essentieel was. Binnen 2 weken hadden ze tijd en mijn complete badkamer was binnen 2 dagen als nieuw.
Nogmaals erg bedankt voor de goede service”

– Kareni ten Broeken

“Wij zijn super tevreden. Alles gebeurd netjes in overleg en volgens afspraak. De badkamer was in no-time gerenoveerd en ziet er super strak uit. De panelen van Refresh Bathrooms geven een luxe uitstraling en zijn onderhoudsvriendelijk. Een echte aanrader!.”

– Joe Rensen

Zo werkt het

  1. Ontwerp zelf je nieuwe douche in onze ontwerptool
  2. Wij komen bij je langs voor een intake
  3. Je krijgt een heldere totaalprijs
  4. Van bad naar douche in één dag en een volledige renovatie in 2 tot 3 dagen!
  5. Genieten van je nieuwe douche